Verzenden & retourneren

Verzenden:

Nederland:

De kosten voor verzending van producten die in de categorie brievenbuspakket vallen, bedragen € 4,95

De kosten voor verzending van producten die in de categorie postpakket vallen óf zoveel producten die onder brievenbuspakket vallen, dat de verpakking toch te groot wordt voor een brievenbuspakket, bedragen € 7,95.

Wij zijn op zoek naar een goedkopere vervoerder, maar kunnen nu helaas de verzendkosten nog niet verlagen, aangezien als klein, startend  bedrijf de marges op onze producten nog zó laag zijn, dat verlaging van de huidige verzendkosten (die kostprijs zijn) zou betekenen, dat onze winst vrijwel nihil is.

Indien de producten op afspraak afgehaald worden of in overleg bezorgd worden, worden er natuurlijk ook geen verzendkosten berekend.

 

Belgie:

De verzendkosten naar België voor brievenbuspakketten én voor postpakketten zijn € 11,75 .

Alle bestellingen worden verzonden in zo goed mogelijk passende (brievenbus)doosjes en met zo weinig mogelijk opvulmateriaal, dus minder afval.

Verder proberen wij uw bestelling zoveel mogelijk in reeds gebruikt verpakkingsmateriaal te verzenden. Kijk dus niet vreemd op, als onze producten in een doos van een ander bedrijf verpakt zijn ;-

Retourneren:

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u naar de webwinkel zijn voor uw eigen rekening.

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan De Zwerfkiezel geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@dezwerfkiezel.nl  Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten, míts het product reeds in goede orde retour ontvangen is. Als de reden voor terugzending een door ons gemaakte fout is, betalen wij natuurlijk ook de retourkosten.

 Uitzonderingen retourneren

Producten:

  1. die verzegeld zijn. Wanneer de verzegeling verbroken is, zijn deze producten niet retourneerbaar.
  2. die door De Zwerfkiezel tot stand zijn gebracht overeenkomstig specificaties van de consument;
  3. die duidelijk persoonlijk van aard zijn;
  4. die door hun aard niet kunnen worden teruggezonden;
  5. die snel kunnen bederven of verouderen;
  6. waarvan de prijs gebonden is aan schommelingen op de financiële markt waarop De Zwerfkiezel geen invloed heeft;
  7. voor losse kranten en tijdschriften;
  8. voor audio- en video-opnamen en computersoftware waarvan de consument de verzegeling heeft verbroken.,

Herroepingsformulier:

De waardering van www.dezwerfkiezel.nl/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.6/10 gebaseerd op 18 reviews.